tisdag 15 februari 2011

Novas blodprov =)

Det gick jätte bra hos veterinären igår, inga utslag alls visades på blodprovet. =) Skitbra! Så, nu har vi medicin till henne för ett år framåt. =) Duktig tjejja det!

1 kommentar:

  1. hihi det tycker jag med, men det får man ju inte skriva och inte heller gnälla;) Jävla idoter som bara kommenterar anonymt. Så fegt, fyfan!

    Ja jag håller med, det är noga med tänderna och denna elakingen har jag skjutit på så länge, nu var det bara att göra´t! Skönt att det är avklarat nu, har dragit ut två tänder innan i samband med tandställning. Men det gjorde jag hos vanliga tandl. och det var inte lika stor operation liksom. När ska du göra din rotfyllning? Nej ursch, det är inte roligt alls...men det är gött när det är över i alla fall, även om det tar ett par dagar innan jag ser normal ut och kan äta igen haha;)

    ja det är kul att det blev lite budgivning ändå, och hur som helst så har vi ju gått plus eftersom vi köpte det för 200 000. Så vi kan betala av lånet och mäklaren, skööönt! Hoppas det avslutas idag, men vi får väl se. Det var en liten seg budgivning tycker jag...Nej vi har inte hittat ngt nytt än, lättare att leta när vi har bestämt inflyttningsdatum med köparna. Så vi får väl se vart vi ska ta vägen ;-)

    SvaraRadera